Activiteiten

Hotel MiraFlores biedt verschillende activiteiten en tours aan. Sommigen vinden plaats op het strand voor het hotel, de overige zijn inclusief gids en transport. Voor meer informatie en prijzen kunt u contact opnemen met ons.

 

Surf

Voor het hotel bevindt zich één van de beste golven van El Salvador. Las Flores point break. Op een afstand van circa 25 minuten varen vindt u Punta Mango, een holle en snelle golf. Boards zijn te huur in het hotel.

 

Surf school

Het strand van Las Flores leent zich uitstekend voor beginnende surfers. Het zandstrand is lang en de golven aan de binnenkant zijn niet heel krachtig. Onze ervaren instructeurs zullen je helpen bij het trotseren van je eerste golven.

 

Vissen

De zee langs de kustlijn van El Salvador is erg rijk. Wanneer u meegaat met de vis tour gaan we op zoek naar tonijn, dorando, red snapper en vele andere vissen. Hengels kunt u natuurlijk bij ons huren.

 

Golfo de Fonseca

De golf van El Salvador, Honduras en Nicaragua, die zij gezamelijk delen, is zeker een bezoek waard. Hier vindt u prachtige vulkanische eilanden, kleine vissersdorpen en zwart zandige stranden. Tijdens deze excursie bezoeken we het belangrijkste eiland Meanguera.

 

Alegria

Alegria is een van de meest pitoresque dorpen van El Salvador en bekendt voor zijn bloemen. Het meer dichtbij zou zijn medicinale werkingen hebben. Mis het uitzicht niet van de Mirador de los Cien Grados.

 

Conchag√ľa

Op zes kilometer van de stad La Union vandaan, aan de voet van de vulkaan met dezelfde naam, bevindt zich een klein stil stadje met een van de weinige oude koloniale gebouwen die na alle aardbevingen nog overeind staan. Bezoek de 300 jarige koloniale kerk Santiago Apóstol en geniet hierna van de beroemde pupusas (gevulde tortilla) in een van de Pupuserias.

 

De meren van San Miguel

Met ongeveer 214 verschillende vogelsoorten is het meer van Jocotal één van de grootste vogel broedplaatsen van El Salvador. We maken een tocht over dit bijzondere meer met de boot of, wanneer u wat activer bent met de kano.

 

Perquin

Het hoofdkwartier van de guerrilla groep FMLN tijdens de Salvadoraanse burgeroorlog bevond zich in Perquin. Om ons aan deze tijd te herinneren staat hier een geweldig museum. De rivier Rio Sapo loopt langs Perquin en is de schoonste rivier van het land en daarom ook beschermd natuurgebied. Je kan er zwemmen, wandelen en genieten van het geweldige landschap.