home - contact

 

 

Service

 

Restaurant: Hotel Miraflores biedt een grote variatie van mogelijkheden aan in zijn menu. Lokale gerechten gecombineerd met internationale ingredienten. Alle ingredienten zijn vers en worden gekocht binnen de lokale gemeenschap rond het hotel.Verse vis, vlees, fruit en groenten; mocht je iets specials willen vraag het alsjeblieft aan onze kok het voor je te bereiden. Je bestelling wordt geserveerd in het restaurant met een geweldig uitzicht over de standen Las Flores, El Cuco en het tropische landschap om het hotel heen. Het restaurant is open van 8 uur 's ochtends tot en met 8 uur 's avonds.

klik hier zodat je ons menu in het engels kan zien!

 

Menu

 


Spa: Relaxen onder onze palapa, geluid van de golven met geweldig uitzicht over het strand; perfecte omgeving voor een massage gegeven door onze profecionele masseuse. Massages help je flexibiliteit vergroten en voorkomt blesures zodat je harder en langer kan surfen.

Half uur: $20

Uurr: $30

 

Internet: Gratis Wi-Fi signaal in de kamers en het restaurante gedeelte van het hotel voor gebruik van je eigen laptop. Als je de computer van het hotel wil gebruiken dan zijn de kosten $3 per uur.

Evenementen:
 Als je je evenement graag op een unique lokatie wil houden, omgeven bij de zee, in de buiten lucht en genieten van de natuur; Hotel Miraflores is de perfecte locatie! De lokatie is erg knus en kunnen dan ook tot en met 75 personen serveren. Trouwerijen, verjaardagen, groepen, vergaderingen, graag helpen we je met het organiseren van een geweldig evenement die je niet gauw zult vergeten!

 

Tours & Activiteiten: Het hotel ligt een beetje afgelegen aan de oost kust van El Salvador, maar er zijn geweldige avonturen die je kan doen! Je kan vulkanen beklimmen, koloniale steden bezoeken, meren, golf van Fronseca, kayak door de mangroven of vissen op zee. Zie onze activiteiten voor meer informatie en prijzen!